Inedit

L-a vazut in timp ce mangaia o fetita din autobuz pe tot corpul! Reactia acestuia a fost una pe masura. Ce a facut barbatul cateva clipe mai tarziu – VIDEO

Un artist hip hop a salvat o fetita de un pedofil, dupa ce a observat cum acesta o mangaia intr-un autobuz din New York, in prezenta celorlalti calatori.

Moise Morancy sustine ca a observat cat de jenata era copila de atingerile barbatului, mai intai pe mana, apoi pe picioare si coapse, si a sarit sa-l opreasca, scrie The Independent. Momentul a fost filmat de un alt calator, martor la incident.

”Sa nu mai faci asa ceva, ma auzi? Sa nu o mai atingi vreodata!”, a strigat Morancy la suspectul de pedofilie, dupa ce l-a lovit si l-a imobilizat.

Un echipaj de politie sosit la fata locului i-a arestat pe amandoi. Dupa cateva minute, rapperul Morancy a fost eliberat, fiind astfel confirmata tentativa de agresiune. Mai mult, un politist de culoare l-a numit ”erou” pe artistul care a luat atitudine.

”Mi-a spus: Esti un erou. A dat mana cu mine si a zis: Am fost ca tine acum 20 de ani, iar asta m-a atins”, a mai spus rapperul.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X