ShowBiz

Jurații de la ”Românii au talent” sunt alături de Laura Bretan la noapte: ”Noi am pariat pe tine”

Laura Bretan, românca de 14 ani care și-a uluit conaționalii cu vocea ei la ”Românii au talent” continuă cursa nebunească spre faima mondială în această noapte, la America’s Got Talent. Cei prin mâinile cărora a trecut în primăvară înainte de a încasa premiul de 120.000 de euro, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu, dar și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt principalii ei susținători.

Simon Cowell, cel mai aprig jurat din lume al celebrului show a rămas fără cuvinte când a auzit-o, iar fosta componentă Spice Girls, Mel B, a jurat că-i va schimba viața și a trimis-o direct în semifinale. De acolo, româncuța Laura Bretan a mers mai departe doar cu ajutorul talentului ei și, la noapte, va cânta din nou în fața a 300 de milioane de americani cu șanse reale să încaseze marele premiu – un milion de dolari. Până atunci, Laura se antrenează de zor pentru cursa în care intră din start ca favorită în fața celorlalți finaliști: Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Laura Bretan, Linkin’ Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal și Tape Face.

Emoțiile ei sunt dublate de cele ale românilor care au votat-o în cea de-a șasea ediție a emisiunii de talente de la Pro TV și care așteaptă vești mai de peste Ocean.

Laura Bretan, sfătuită să nu uite de publicul din România

Însă, mai abitir bat inimile juraților prin mâna cărora Laura a trecut în România. Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu, dar și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt principalii ei susținători. Contactați, aceștia au ținut să-i transmită mesaje de susținere, dar și un sfat, prin intermediul nostru, fetiței-minune cu sânge românesc.

”Așa cum a smuls lacrimi și voturi majoritare în România, bănuiesc că o va face în orice altă competiție. Îi doresc din toată inima să ajungă departe cu talentul ei uluitor !”, i-a transmis Mihaela Rădulescu. Aceasta crede mult în Laura, motiv pentru care îi dă un sfat important: ”Pune cât mai mult studiu peste acest talent și să nu uiți de publicul român care ți-a dăruit deja un trofeu major.”

Andra s-a făcut din nou… ”găină”
Multă baftă și gânduri bune îi transmit și Florin Călinescu și Andi Moisescu, însă, cu ”pielea găină” Andra îi urează din suflet: „Baftă, Laura! Sunt sigură că le vei demonstra și celor de la America’s Got Talent că meriși să câștigi trofeul! Mă simt norocoasă că te-am întâlnit! Mult succes!”.

Nici prezentatorii Smiley si Pavel Bartoș u s-au lăsat mai prejos și recunosc că, la fel ca și colegii lor, au pus toți banii pe ea: “Dragă Laura, îți dorim multă, multă baftă! Ai un talent magic, iar mâine suntem siguri că ne vor da dreptate și cei peste 300 de milioane de americani. Nu uita că noi am pariat pe tine pentru finala Romanii au talent! Pariem pe tine și în finala America’s Got Talent!”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X