Diverse

Jocurile Olimpice, faţa nevăzută: sex cu trei femei pe zi, orgie în piscină cu 6 atleţi

Fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice are şi o faţă mai puţin cunoscută publicului, conturată însă de poveştile sexuale care au loc în Satul Olimpic. De-a lungul timpului, chiar sportivii au dezvăluit unele dintre cele mai picante întâmplări de la Olimpiade.

Primul record de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 a fost atins atunci când au fost împărţite 450.000 de prezervative în Satul Olimpic. Sunt aproximativ 10.500 de participanţi la Rio, aşadar 42 de prezervative pentru fiecare. Numărul total al acestora s-a triplat faţă de acum câţiva ani, dat fiind faptul că, acum patru ani, sportivii au primit în total 150.000 de prezervative.

David Culbert, fost olimpic şi comentator sportiv, a precizat că, deşi cantitatea de prezervative despre care se vorbeşte întotdeauna pare mai degrabă o strategie de marketing, numai bună de exploatat în presă, au ieşit la iveală şi întâmplări care te fac să crezi că Satul Olimpic de transformă într-un mare bordel, scrie adevarul.ro.

Vancouver 2010 – Televiziunea ESPN relata că şase atlete au organizat o orgie într-o piscină din afara Satului Olimpic de la Jocurile de Iarnă organizate la Vancouver, în Canada, eveniment sportiv unde le-au fost împărţite sportivilor peste 100.000 de prezervative. La petrecere ar fi sportivi austrieci, germani şi canadieni.

Sydney 2000 – După numai o săptămână de la începerea jocurilor, la Sydney au fost nevoie de mai multe prezervative, pe lângă cele 70.000 distribuite iniţial. Aruncătorul american de suliţă Breaux Greer declara pentru ESPN că a avut relaţii intime şi cu trei femei pe zi în timpul Jocurilor. Printre acestea s-au numărat două atlete, o săritoare cu prăjina, o alergătoare în cursa cu obstacole şi o turistă suedeză. Breaux Greer nu a pierdut timpul nici în avionul de întoarcere la Los Angeles. A profitat de faptul că stewardesele i-au aşezat pe toţi atleţii olimpici pe locurile din spate, iar Greer a ajuns în toaleta aeronavei cu o atletă al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X