Actualitate

Joburi pentru romani in Spania, Germania si Marea Britanie. Ce specializari cauta angajatorii europeni

Angajatorii din Spatiul Economic European (SEE) ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1.262 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania si Germania, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Potrivit sursei citate, in Spania sunt scoase la concurs 816 locuri de munca, din care 800 pentru muncitori necalificati in agricultura, 15 pentru soferi de camion de si un loc pentru un maseur.

In Germania sunt oferite 161 locuri de munca, cele mai multe pentru asistent medical, electrician in constructii si sofer de camion, in timp ce Marea Britanie ofera 100 locuri de munca, cele mai multe pentru ingrijitor persoane la domiciliu.

Tot prin intermediul retelei EURES Romania, angajatorii pun la dispozitie 60 locuri de munca in Italia, 37 locuri de munca in Slovacia si 25 locuri de munca in Cehia.

Irlanda ofera 15 de locuri de munca, Olanda – 12 de locuri de munca, Suedia – 12 de locuri de munca, Belgia – 11 locuri de munca, Bulgaria – 10 locuri de munca, Finlanda – 2 locuri de munca si Austria – un loc de munca.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X