ShowBiz

Iulia Vântur și Salman Khan, întâlnire secretă cu Dalai Lama. Liderul spiritual tibetan le va oficializa nunta?

Salman Khan, se află în Ladakh unde lucrează la noul său film ‘Tubelight’. Însă, acesta nu s-a dus singur, ci însoțit de frumoasa româncă Iulia Vântur, care în timp ce acesta se află la filmări, ea vizitează împrejurimile.

Cum zilele acestea, programul actorului era mai liber, el și-a luat iubita într-un tur al regiunii indiene, unde au vizitat mai multe spitale și mânăstiri. Una dintre opririle celor doi a avut loc la mânăstirea Thikse Monastery, unde Salman Khan și Iulia au avut o întâlnire cu Dalai Lama.

Imagini de la întâlnire au apărut imediat în presa indiană și au devenit virale, iar starul de la Bollywood și liderul spiritual tibetan par foarte apropiați, cei doi râd unul la celălalt și se țin de mână în timp ce discută. Mai mult, jurnaliștii de la Mumbai susțin că Salman și Iulia au mers la Dalai Lama să îi obțină binecuvântarea, întrebându-se dacă nu cumva s-au dus să îl roage chiar și să le oficieze căsătoria.


Iulia realizează un documentar în India
Îmbrăcată în straie indiene, Iulia pare extrem de atentă la conversația iubitului ei cu Dalai Lama, iar la final chiar și-a făcut poze alături de cei doi.

peaceful moment #justu #present #now #precious #hereandnow #

O fotografie postată de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe


Presa indiană mai dezvăluie că vedeta Pro TV este pusă pe treabă și în perioada în care își va sta împreună cu iubitul ei în Ladakh are de gând să realizeze un documentar despre această regiune și frumusețile ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X