ShowBiz

Iubitul miliardar al Monicai Gabor a făcut bișniță cu bomboane și pixuri!

Misteriosul iubit al Monicăi Gabor, pe numele sau adevarat Poe Qui Ying Wangsuo, a avut afacerile în sânge încă de la vârsta de 12 ani, iar în prezent a reușit să ridice un imperiu de peste trei miliarde de dolari.

Mr. Pink s-a ocupat el însuși, la vârsta de doisprezece ani, când a avut prima sa afacere, de vânzarea anumitor produse. Mai precis, milionarul lui Moni le dădea colegilor, contra cost, bomboane, hârtie și pixuri.

„Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viață, poți să obții. Dacă îți cumperi un bar de bomboane de șase cenți, probabil se poate vinde pentru șapte. Asta e ceea ce am făcut, așa am debutat în afaceri. Nu am făcut o mulțime de bani, dar am învățat elementele de bază”, a declarat Mr.Pink, în singurul interviu în care a vorbit vreodată despre viața sa personală, acordat unei publicații arabe în care apar doar milionarii planetei și în care nici măcar nu a pomenit numele Monicăi Gabor.

În perioada în care era plecat la facultate, Poe Qui Ying Wangsuo a făcut apoi bani frumoși prin cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare la Beijing, investind apoi profiturile în diverse titluri. Astfel că, în timp ce prietenii lui absolveau facultatea, Mr. Pink era deja pe cale de a deveni una dintre cele mai bogate persoane din țara lui.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X