Vedete romanesti

Îţi mai aminteşti cum arăta NICOLETA LUCIU la ÎNCEPUTUL CARIEREI? Uite cum s-a schimbat de-a lungul timpului

Nicoleta Luciu este un exemplu de voință pentru femeile care au devenit mame. Focoasa brunetă a dovedit că indiferent cât de mult te deformezi în timpul sarcinii, cu voință și eforturi poți reveni la formele sexy. Chiar dacă timpul și-a pus amprenta și asupra fizionomiei fostului iepuraș Playboy, Nicoleta este în continuare considerată una dintre cele mai sexy femei din România.

Nicoleta Luciu a câștigat titlul de Miss România în 1999 și de atunci cariera ei a evoluat pas cu pas. Focoasa brunetă a fost imaginea mai multor firme de renume, asistentă tv, a apărut pe coperțile a numeroase reviste, dar cele mai mediatizate pictoriale ale ei sunt și acum cele din Playboy, publicație în care a apărut de patru ori.


Nicoleta Luciu s-a îngrășat foarte mult după prima sarcină și nu puțini erau convinși că formele apetisante după care au salivat atât de mulți bărbați de-a lungul timpului sunt istorie. Ei bine, foarte ambițiosul model a demonstrat contrariul.


Chiar și după sarcina foarte grea cu tripleții, Nicoleta a dovedit încă o dată că nimic nu o poate face să renunțe la imaginea de bombă sexy, indiferent câte eforturi trebuie să depună pentru asta.

În prezent, Nicoleta se mândrește cu o siluetă de invidiat și chiar dacă nu mai este românca cu cei mai frumoși sâni naturali după ce și-a pus silicoane, imaginile cu ea stârnesc în continuare imaginația românilor și nu numai.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X