Vedete straine

Îți mai aduci aminte de Dr. Quinn! Apariție de senzație la Monaco! Arată fabulos la 65 de ani

Actriță Jane Seymour, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul din serialul Dr. Quinn, a avut o apariție de senzație la Monaco, unde a participat la cea de-a 56-a ediție a Festivalului Carlo Television.

Celebra actriță a atras toate privirile pe covorul roșu, unde a apărut într-o rochie roșie, mulată și pe tocuri cui. În ciuda faptului că a ajuns la venerabila vâstă de 65 de ani, Jane nu-și arată deloc vârsta și arată de-a dreptul fabulos. Timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta pe trupul ei, fiind într-o formă fizică de invidiat.


Starul din „Doctor Quinn”, care a fost în anii ’70 şi una din fetele Bond, jucând în 1973 în „Live and Let Die”, afișează acelaşi trup ca în tinereţe, dând impresia că are doar jumătate din anii săi.


Actrița a declarat în trecut că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. „Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond”, a declarat Jane Seymour pentru Closer Weekly, în urmă cu trei ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X