Lifestyle

Iti cauti job? Afla ce isi doresc tinerii de la un loc de munca in zilele noastre

Iti cauti job si nu stii la ce sa fii atenta? Sunt o multime de lucruri importante, pe langa bani! Relatia cu seful si mediul de lucru sunt la fel de importante!

In ziua de azi, e greu sa gasesti un job care sa te multumesca. E si mai greu sa ramai mai mult timp la acelasi loc de munca. Ministerul Muncii din Statele Unite a calculat ca tinerii stau, in medie, trei ani la acelasi loc de munca, potrivit Wallstreetinsanity.com.

Nu e neaparat gresit sa fie asa. Mai ales ca sunt o multime de motive pentru care sa treci de la un job la altul. Cand iti cauti job, in ziua de azi, esti atenta la cat mai multe detalii. Am inceput sa fim mai pretentioase.

Ce te intereseaza cand iti cauti job?

1. Oportunitati care fac diferenta
Potrivit revistei Forbes, tinerii vor sa faca o schimbare. Din ce in ce mai multi vor sa faca lumea un loc mai bun si cauta locuri de munca in care sa gaseasca oportunitatea de a schimba cu adevarat ceva in lume.

2. O relatie apropiata cu seful
Cand iti cauti job e important sa ai o relatie apropiata sau macar confortabila cu seful. Fara ierarhii! Vrei sa simti ca muncesti pentru tine, dar, daca deocamdata e imposibil, macar sa ai un sef care sa fie ca un fel de mentor.

3. Mediu de lucru prietenos
Unora le place competitia. Dar, in ziua de azi, interesul si apropierea fata de colegi sunt mai importante! Cand iti cauti job visezi sa lucrezi intr-o echipa cu oameni interesanti si empatici. Sa lucrati impreuna, nu unul impotriva celuilalt!

4. Program flexibil
E nepretuit sa ai un program de munca flexibil si sa poti lucra de acasa din cand in cand.

5. Termene limita
Chiar daca, atunci cand iti cauti job, vrei sa ai programul mai flexibil, ai nevoie si de niste deadline-uri. Termenele limita sunt de ajutor, pentru ca te ajuta sa fii mai organizata.

6. Sansa de a te dezvolta profesional
Vrei sa muncesti si sa vezi rezultatele muncii tale. Cand iti cauti job, e bine sa intrebi care sunt sansele sa fii promovata, sa faci cursuri de specializare si sa te dezvolti profesional.

7. Multi bani
Desi toate aceste lucruri te fac sa te simti apreciata la locul de munca, banii sunt extrem de importanti! Cand esti in cautara unui loc de munca, primul lucru despre care intrebi sunt banii.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X