Vedete romanesti

Israela Vodovoz, în moarte clinică! “Situaţia era critică”

Israela Vodovoz, în vârstă de 68 de ani, a trecut prin clipe grele de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind acela când a intrat în moarte clinică.

Femeia de afaceri a povestit în urmă cu puţin timp, lucruri cutremurătoare despre perioada în care a suferit cea mai dificilă operaţie. Soţia lui Liviu a dezvăluit că a avut o sângerare în stomac şi a fost nevoită să stea în sala de operaţie 12 ore.

„Eu am vrut un anestezist particular, pe care să-l plătesc eu. Nimeni nu voia să accepte, pentru că situaţia era critică. Am dat peste fiul unui medic pe care eu l-am obligat practic să profeseze în sfera ORL. După operaţie, m-au verificat la vizită, şi mi s-a zic că am 50 la sută volum respirator. Atunci în minte, mi s-a derulat un film.
Vedeam cum doctorii vorbesc cu mine, eu le răspund, dar ei nu mă aud. Simţeam cum mă înconjura o căldură liniştitoare, parcă a unor braţe de puf şi puteam să respir liber, eu care nu mai puteam să fac asta de vreo cinci ani. Atunci am zis “dacă eşti cine cred eu că eşti, am o rugăminte la tine. Dacă poţi să-mi dai 50 la sută din ceea ce am fost, te rog să mă întorci, dacă nu, ia-mă la tine. Nu vreau să sufere copiii sau nepoţii”.

Am întrebat medicul anestezist dacă în timpul operaţiei am plecat la plimbare şi mi s-a spus că de două ori m-au întors şi că am venit foarte greu, de care parcă cineva avea să-mi semnze un contract. Am fost în moarte clinică. Se întâmpla la sfârşitul anului 1999″, a mărturisit Israela la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X