Vedete romanesti

IRINEL COLUMBEANU a spus adevărul despre relaţia MONICĂI GABOR cu MR. PINK! Iată ce s-a întâmplat cât a fost în vizită în America

Irinel Columbeanu s-a întors recent din America, acolo unde alături de fiica sa Irinuca a petrecut aproape două luni de zile.

Omul de afaceri a povestit cum a fost vizita în America, reîntâlnirea cu fosta sa soţie, Monica Gabor, iar pe deasupra a dat şi câteva detalii despre actualul iubit al acesteia, Mr. Pink.

„Mister Pink m-a condus unde urma să stau, la un hotel aproape de unde avea să stea Irina cu Monica. Locuieşte într-o casă într-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare.

Monica are o viaţă normală lângă un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat faţă de Monica şi mi-am dat seama că este mulţumită de relaţia pe care o are cu el. Locuiesc împreună şi au o relaţie, Irina a stat cu ei.

Este omul care se află lângă Monica de o bună perioadă de timp. Irina s-a adaptat situaţiei într-un mod foarte realist, îşi dă seama de ce se întâmplă şi cred că, deşi pentru un copil asemenea întâmplări nu constituie o plăcere, s-ar putea să constituie un avantaj mai târziu, pentru că are două lumi în care să îşi făurească viitorul“, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X