ShowBiz

Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu: ”Am fost amenințată cu moartea și violul”

Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre perioada în care a fost căsătorită cu acesta. Ioana, fiica lor, care de curând a fost bătută pe stradă de tatăl ei, ar asistat încă de la vârsta de 2 ani la violențele la care era supusă mama ei.

Fosta soție a lui Cristian Boureanu a decis să vorbească despre violențele la care a fost supusă pe perioada cât a fost căsătorită cu acesta. Ea a vorbit la Antena 3 despre mai multe episoade violente și a prezentat mai multe certificate medico-legale.

Fetița asista la scenele violente, de la 2 ani. ”Își amintește când m-a lovit”
Mai mult, se pare că Ioana, fiica lor, a asistat la bătăile aplicate mamei sale de Cristian Boureanu. ”Am fost amenințată cu moartea și violul. În 20014 m-a strâns de gât. A încercat să mă arunce de la balcon. Am făcut plângeri penale împotriva lui. Sper ca instituțiile din România de acum să nu mai fie ca atunci. Am vrut să fac multe lucruri, dar nu s-a putut face prea mult. Se răsturna situația uneori. Sunt sigură că lucrurile stau altfel în România decât erau atunci.

Cred că e obișnuit ca nimeni să nu îl înfrunte. La momentul divorțului era în plină ascensiune politică și știam că ar face orice să nu își strice imaginea. Orice înseamnă orice. Am preferat să îl las așa ca să nu se întâmple lucruri foarte rele pentru mine și pentru Ioana. Fetița asista la scenele violente. S-a întâmplat de multe ori. Tot timpul. Prima ei amintire este de când avea doi ani. Ioana îmi spune că își amintește când m-a lovit. Uneori îmi povestește lucruri pe care eu nu mi le mai amintesc”, a declarat Irina Boureanu, la Antena 3.

Mama Ioanei spune că se teme pentru viața sa și a fiicei sale, amenințările fiind o constantă în relația cu Cristian Boureanu.

”Am primit amenințări că îmi va fi luată viața, că voi fi mutilată, violată. Toate astea le-a auzit și Ioana în legătură cu ea. Amenințările erau foarte descriptive. Și Ioana venea de multe ori să îmi povestească amănunte ca dintr-un film de groază” a explicat Irina Boureanu.

”De foarte mulți ani trăiesc uitându-mă peste umăr. Știind că am voie să fac unele lucruri, iar altele îmi sunt interzise. Tot ce am putut a fost să o apăr pe Ioana. Când am încercat să iau măsuri legale mi s-a demonstrat că unele persoane sunt mai presus de lege” a spus Irina Boureanu.

Irina Boureanu: ”Nu e ușor să-ți vezi copilul târât pe stradă”

”Ioana este afectată și până acum n-a avut liniște. Ioana nu a avut o copilărie ușoară. Știam cum se întâmplă lucrurile, dar nu e ușor să-ți vezi copilul târât pe stradă ca pe un sac de cartofi. Ioana, în ziua aia, a plecat de la mine zâmbind, se ducea să se vadă cu prietenii. După o oră era ținută de un bărbat necunoscut. Avea un ghemotoc mare de păr care îi fusese smuls. Și a mai fost o grămadă de păr care a căzut după. Mă tem pentru viața Ioanei. Având în vedere ce s-a întâmplat, este bine. Când era sechestrată în mașină, îi era frică să nu ajungă acasă. Știa ce se întâmplă întotdeauna atunci când greșește. Acum greșeala nu este că a fumat sau a băut. Ioana nu bea. Nu știa niciodată de la ce poate să apară un episod din acesta. Supărarea mare a fost din cauză că s-a împotrivit și a luat poziție. Înainte, în public, lucrurile erau ținute sub control, iar acasă începeau scenele de groază”, a mai spus Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X