ShowBiz

Ionut „Pitbull” Atodiresei s-a mutat in casa soacrei! Dupa 4 ani in care nu si-au vorbit, cei doi locuiesc sub acelasi acoperis!

La doua luni de cand au ingropat securea razboiului si au revenit la sentimente mai bune, Anda Ghita, cea mai apriga soacra din showbiz si luptatorul Ionut Pitbull Atodiresei, ginerele ei, impart din nou aceeasi locuinta.

Totul s-a intamplat de curand, cand luptatorul Ionut Pitbull Atodiresei si sotia sa, Oana, fiica Andei Ghita, au decis sa isi schimbe locuinta.

Tinerii si-au scos la vanzare casa pe care si-o achizitionasera in urma cu un an si, pentru ca nu au gasit in timp util o locuinta care sa se potriveasca pretentiilor lor, s-au mutat in casa cea mare a parintilor Oanei.

Mai exact in vila Andei Ghita si a sotului ei. La randul sau, Anda Ghita facuse si ea recent o tranzactie imobiliara si vanduse o casa, astfel ca, singura varianta de a-i ajuta pe copii a fost aceea de a-i invita sa locuiasca cu ei. Bucurosi, Ionut Pitbull Atodiresei si sotia sa, Oana, si-au facut bagajele si s-au mutat toti la un loc.

“Eu am vandut casa in care ei au stat inainte de a ne certa acum 4 ani, cand eu i-am dat afara din locuinta, pentru ca ne-a purtat ghinion. Pe de alta parte, si ei, Oana si Ionut, si-au vandut casa pe care si-o cumparasera in urma cu un an. Nu le placea prea mult. O sa stea la noi pana gasim casa visurilor lor”, a declarat Anda Ghita pentru WOWbiz.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X