Vedete romanesti

Ioana Ginghină și Papadopol au împlinit 9 ani de căsnicie. Ce anunț a făcut actrița

Ioana Ginghină și Papadopol au împlinit 9 ani de căsnicie, iar cu această ocazie actrița a făcut public pe cobntul de socializare un mesaj emoționant, pentru soțul ei, dar și o imagine realizată în ziua căsătoriei lor.

Ioana Ginghină și Papadopol au împlinit 9 ani de căsnicie și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță și pare că se înțeleg de minune. „Alexandru Papadopol, azi e ziua în care te-am luat la bine și la mai puțin bine! Se pare că n-am făcut alegerea greșită. Happy wedding day”, a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.


Ioana Ginghină și Papadopol au împlinit 9 ani de căsnicie. „Am suferit din dragoste”

Puțini sunt cei care știu amănunte din viața actriței, înainte de a-și cunoaște actualul soț. Bruneta a făcut declarații interesante din perioada adolescenței. „Eu vreau să zic că nu am suferit din dragoste. Nici nu am avut foarte multe relaţii, ca să zic aşa… „vai, de mine…”. Am avut întotdeauna relaţii puţin şi lungi. Adică se pot număra pe o mână. Întotdeauna am respectat foarte mult omul de lângă mine, l-am considerat prietenul meu, dar nu am avut niciodată pasiuni din astea ‘îmi smulg părul din cap’, ‘îmi tai venele’ niciodată. Am fost foarte, poate are legătură cu zodia, foarte cerebrală aşa.Cineva a suferit după mine atunci, în adolescenţă. Nu l-am făcut eu să sufere. Când s-a terminat, s-a terminat. Atât timp cât nu mai există chimie, nu are rost să o lungim”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X