ShowBiz

Ioan Gyuri Pascu a murit! Monica Anghel: ”Nu era atât de vesel pe cât era pe scenă”

Ioana Gyuri Pascu a pierdut în această dimineață lupta cu viața, îndrăgitul artist fiind răpus de un infarct. Decesul lui a produs o suferință cumplită în rândul apropiaților, printre aceștia numărându-se și Monica Anghel.

Între Ioan Gyuri Pascu și Monica Anghel s-a legat o strânsă prietenie, cei doi cunoscându-se înainte de revoluție.”Venea la mine acasă la zilele mele de naștere, chiar a pomenit într-un interviu, la un moment dat, despre piftia de pește pe care o făcea mama pe atunci. Am fost foarte apropiați, am lucrat foarte mult împreună, am jucat împreună în piese de teatru în afară de Divertis, am avut concerte împreună. Am făcut cu Gyuri naveta un an de zile la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, în fiecare weekend eram acolo. După spectacole ne strângeam seara eu și ceilalți colegi de la teatru la el în cameră și stăteam și Gyuri ne cânta la chitară. Stăteam de vorbă până spre dimineață. Avem amintiri foarte frumoase”, își amintește cu nostalgie Monica Anghel.

Ioan Gyuri Pascu era un tip sensibil
Ioan Gyuri Pascu a fost un profesionist desăvârșit, el prezentându-se impecabil în fața publicului, indiferent de evenimentele din viața personală. Puțini sunt cei care știu cum era în viața de zi cu zi celebrul actor. El prefera să nu își încarce apropiații cu diverse întâmplări din viața sa. “Dar el în esență era un tip foarte sensibil, nu era atât de vessel pe cât era pe scenă, în fața publicului. Probabil că avea, nu știu, trăirile lui interioare, despre care nu vorbea. Din păcate, în ultimii ani, nu ne-am mai întâlnit. Așa a fost viața. Eu am rămas însărcinată, după aceea am născut, m-am ocupat de copil, ceea ce e normal să fie așa. Știi cum e, lucrurile se modifică pe parcurs.


Îmi aduc aminte cu plăcere de momentele în care filmam diverse emisiuni și, la un moment dat, aveam replici doar eu cu el, ne uitam unul în ochii celuilalt și ne bufnea râsul și după aceea încercam vreo 15-20 de duble, dar nu se mai putea lucra cu noi, pentru că doar dacă ne uitam unul la altul ne bufnea râsul, de râdea toată lumea din platou și aveam nevoie de o pauză și abia după aceea puteam să ne reapucăm, pentru că realmente nu mai puteam să mai funcționăm de atâta râs. E trist că a plecat de lângă noi, dar, să dea Dumnezeu să fie acolo, sus în cer, mai liniștit și mai împlinit decât a fost aici”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Anghel.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X