Vedete romanesti

Întâlnire de gradul ZERO între Iri și Mr. Pink. Incredibil ce a putut să-i spună…

Irinel Columbeanu se află de ceva timp în America și deși a plecat cu teamă peste Ocean, afaceristul de la Izvorani parcă nu s-ar mai întoarce în România.

”De ce ți-e frică, de aia nu scapi”, spune o veche vorbă românească. Irinel Columbeanu e însă ”excepția de la regulă”. Ei bine, omul de afaceri a plecat peste Ocean, la începutul lunii iulie, cu ceva teamă dat fiind faptul că acolo îl așteptau să vină împreună cu Irina, nu doar Moni, fosta soție, dar și iubitul chinez al acesteia, Mr. Pink, despre care nu știa prea multe lucruri decât din auzite! Ajuns însă pe ”tărâmul făgăduinței”, afaceristul de la Izvorani parcă nu s-ar mai întoarce în România. El și-a prelungit deja șederea în SUA cu încă o lună, fiind așteptat în țară undeva la jumătatea lui august.

Românul trăncănea, chinezul tăcea
Temerile lui Iri că ar putea rămâne fără fiica lui au fost spulberate încă din primele sale zile ale vacanței în Los Angeles, când, surpriză!, acesta a avut o întâlnire cu însuși Mr. Pink, miliardarul care acum are o relație cu fosta lui consoartă. Despre ce au discutat cei doi? Ei bine, nu Moni a fost subiectul central, nici custodia Irinei, ci… afacerile!

Irinel i-a vorbit despre proiectele sale din România, mai mult sau mai puțin reușite, despre intențiile de ”dezvoltare”, în timp ce chinezul a fost mult mai rezervat, evitând postura de ”povestitor”. Asiaticul nu ar spune însă ”nu” unei investiții profitabile în România, dacă aceasta ar fi bine-argumentată, astfel că nu ar fi exclus ca cei doi, fostul soț și actualul iubit al Monicăi Gabor să devină parteneri de afaceri!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X