Diverse

INCREDIBIL. Un obez VIRGIN si-a bagat iubita in SPITAL dupa ce a facut sex prima data. “Am crezut ca am omorat-o”

Plin de entuziasm si pasiune, un tanar obez a reusit performanta de a-si baga iubita in spital dupa ce au facut sex prima data.

Gregg Casarona, un tanar obez din New Jersey, nu se sfieste sa recunoasca ca a avut sex pentru prima data la 21 de ani. Timpul in care a asteptat sa faca dragoste cu iubita lui i s-a parut o eternitate asa ca s-a pregatit intens sufleteste, pentru prima lui noapte de amor. Poate prea mult am putea spune, avand in vedere ca tanara a ajuns de urgenta la spital dupa ce ea si Gregg au facut sex pentru prima data.

Entuziast si plin de pasiune, tanarul nu s-a mai putut controla! Si-a impins iubita cu atata putere in timp ce faceau sex, incat a dat-o cu capul de perete. Si asta nu e nimic! Impactul a fost atat de violent incat peretele fals chiar s-a spart.

Asta o noapte de neuitat! Prima reactie a tanarului a fost ca si-a omorat iubita. „Prima mea reactie? Am crezut ca am omorat-o. Mi-am zis: Am facut dragoste pentru prima data si am omorat-o pe Jen”, a marturisit tanarul pentru cotidianul britanic „Metro”.

Jen a fost dusa de urgenta la spital si din fericire nu s-a ales decat cu usoare dureri de cap si stari de greata pentru o scurta perioada de timp. Sa speram ca a doua oara a fost cu noroc!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X