Vedete romanesti

Incredibil ce primeşte Simona Traşcă de la fanii ei: „I-am văzut penisul gol”

incredibil-ce-primeste-simona-trasca-de-la-fanii-ei-i-am-vazut-penisul-gol

Simona Traşcă face parte din fanteziile multor bărbaţi, dar unii întrec limita şi o sperie pe vedetă cu gesturile lor. Asta s-a întâmplat şi ieri, când un bărbat i-a trimis blondei un videoclip extrem de pervers.

Simona Traşcă a fost oripilată când un tânăr i-a trimis un videoclip în care se juca cu parţile lui intime, cu fotografiile Simonei în faţă. Vedeta susţine că nici nu s-a putut uita la aşa ceva, deoarece este un gest foarte urât din partea unui bărbat.

„Am primit astăzi un filmuleţ de la un băiat, am crezut că zice şi el ceva frumos, că le răspund şi la băieţi „mulţumesc, numai bine”, din astea, mai mult de atât nu am eu ce să zic. Când colo, era un video ataşat acolo când omul îşi făcea plăcerile sexuale. Se filma de undeva de aici, de la brâu. Poza era acolo şi am închis instant. Atât de rău m-a şocat, i-am văzut penisul gol”, a declarat Simona Traşcă la emisiunea „Răi da’ Buni”.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecutul ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de scandaluri de proporţii.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X