Bizar

Incident bizar in Norvegia. Pompierii au salvat un tanar care se bagase in vasul unei toalete publice si nu mai putea iesi

Pompierii din Norvegia au fost chemati in ajutorul unui barbat, care a coborat prin vasul unei toalete publice ca sa recupereze telefonul mobil al unui prieten si a ramas blocat in rezervor.

Cato Berntsen Larsen, in varsta de 20 de ani, a reusit sa se strecoare prin vasul toaletei ca sa caute telefonul care se afla pe fundul latrinei, insa nu a mai putut urca la suprafata, arata AFP, conform Agerpres.

”Mai intai am incercat sa iau telefonul cu un bat, dar n-a mers. Asa ca am sarit inauntru”, a declarat el pentru cotidianul local VG. ”Am stat acolo jos o ora, m-am panicat”, a mai spus acesta adaugand ca a simtit ”animale” care se catarau pe corpul lui.

Trecand peste senzatiile de greata si de voma, el a incercat in van sa se ridice din rezervorul care este golit o data pe an, potrivit VG. Intr-un final, el a hotarat sa contacteze serviciul de pompieri din micutul orasel Drammen din afara Oslo, pentru a-l ajuta.

”A fost o sarcina destul de usoara pentru noi. Am trimis o echipa de patru oameni cu un fierastrau si care au decupat partea de sus a toaletei (din plastic)”, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al pompierilor, Tina Brock.

Operatiunea de salvare a fost o ”premiera” pentru sectia locala de pompieri, a recunoscut Tina Brock. ”Era destul de plin acolo jos”, a adaugat ea.

Telefonul nu a fost recuperat, incheie AFP.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X