Eveniment

Incendiu la o cladire din Piata Crangasi din Capitala

Un incendiu a izbucnit, luni, la o cladire cu patru etaje si mansarda din Piata Crangasi, pompierii intervenind cu mai multe masini de stingere si cu sase autoscari, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Incendiul se manifesta la fatada cladirii, in partea superioara, arderea fiind violenta, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile.

Pompierii au constituit echipe de cautare-salvare, pentru a evacua oamenii din interiorul cladirii Itaoui Center. Echipajele de la ISU intervin cu 16 autospeciale de stingere si sase autoscari, in zona fiind trimise si doua ambulante, precum si un echipaj de descarcerare.
Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au restrictionat circulatia pe strada Muntii Apuseni, pentru interventia pompierilor. Pe strazile din zona se circula sub dirijarea politistilor de la rutiera. Pe Soseaua Virtutii, in ambele sensuri, se circula cu dificultate, intre Podul Grant si Pasaj Lujerului.

Pe Facebook, Aurel Manea a postat si un live de la locul incidentului. Este vorba despre cladirea Itaoui, spun martorii oculari.

ardea

Posted by Aurel Manea on 1 August 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X