Bizar

Inainte arăta așa, însă nu era mulțumită! A cheltuit o avere ca să se transforme ”într-o păpușă Barbie ”! FOTO A meritat?

Amanda Love, o femeie de 39 de ani din Cumbernauld, Scoția, care locuiește în L.A., SUA, susține că este dependentă de operații estetice și totul a început de la visul ei de a semăna cu Pamela Anderson și de a deveni o păpușă Barbie sexy.

Femeia, mamă a patru copii, a declarat pentru presa britanică că a cheltuit pentru acest capriciu nu mai puțin de 250.000 de dolari și deja se pregătește pentru a patra operație de mărire a sânilor.
Amanda și-a făcut un adevărat ritual de frumusețe și în mod regulat își face injecții cu botox și colagen, cu care își mărește buzele.

„Mi-am dorit să am o față perfectă, o piele netedă, buze mari, ca să arăt ca o păpușă. Când eram tânără obișnuiam să mă joc cu păpușile mele Barbie și mă prefăceam că sunt și eu o Barbie. Și îmi aduc aminte că mă uitam la „Baywatch”. Pamela Anderson era idolul meu și îmi doream să arăt ca ea”, a spus tânăra.

Amanda pozează sexy pe Instagram , unde are deja peste 130.000 de fani, și nimeni nu îi dă mai mult de 20 de ani. Fiica ei, Tegan, în vârstă de 18 ani, spune că oamenii cred tot timpul că sunt surori, ci nu mamă și fiică.

În ciuda look-ului ei sexy, Love susține că duce o viață destul de liniștită, fiind dedicată copiilor ei și ritualului ei de frumusețea și că nu-i plac cluburile sau petrecerile. Ea a povestit că a plecat din Scoția la 16 ani, pentru a urma o carieră de model în SUA.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X