All for Joomla All for Webmasters
Vedete romanesti

În urmă cu cinci ani lumea se uita la ei ca la circ! Vezi cum arată acum Sexy Brăileanca și Fernando de la Caransebeș!

Au trecut anii și s-au întors în anonimat, ispravele lor care au ținut o țară întreagă cu ținut urechile ciulite au fost uitate, din fericire, pentru că felul de a face televiziune s-a mai schimbat.


După o scurtă carieră în industria pornografică din occident, Florina Mihăilă, pe care o țară întreagă a cunoscut-o drept Sexy Brăileanca, a ”eșuat” prin saloanele de masaj din Germania, de unde s-a întors anul trecut. La înfățișare schimbată radical, mai puțin la îndeletniciri, căci, în lipsa unor alte preocupări, blonda face turnee în nighcluburile de provincie, unde se ocupă cu striptease-ul.

Fernando de la Caransebeș, ”originalul”, nu personajul ce a fost întruchipat cu mult umor de Mihai Bendeac în serialul său -”În puii mei”, a devenit mai matur. Dovadă decizia pe care a luat-o, aceea de a se împotrivi ”talentului” său și a nu mai încerca să bată la porțile afirmării cu noi melodii.

Fernando, pe numele său Adrian Rada, a renunțat la facut manele, are gând de însurătoare și talentul său excepțional nu va putea fi auzit pe viitor decât între credincioși, la o biserică evanghelică din orașul său.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error: