ShowBiz

In urma cu 8 ani tot internetul stia cine este. Cum arata acum baietelul din cel mai popular meme al ultimilor ani

Incepand cu anul 2007, l-ai vazut cel putin o data pe retelele de socializare si te-ai minunat cat de adorabil este. Sammy Griner a devenit popular in mediul online dupa ce mama sa a publicat o fotografie in care baietelul apare mancand nisip.

Din acel moment, fotografia s-a transformat intr-un meme folosit de milioane de oameni din intreaga lume pentru a marca ideea de „succes”.

Ca orice copil, Sammy Griner a crescut si multi se intreaba cum mai arata acum baietelul pe care toata lumea il stia in urma cu 8 ani.

Sammy are acum 9 ani, iar cei care i-au urmarit evolutia stiu ca in anul 2015 baietelul a incercat sa stranga bani pentru a isi ajuta tatal sa obtina un transplant de rinichi. Justin Griner a fost diagnosticat cu insuficienta renala in anul 2006, iar in 2009 rinichii sai au cedat. Barbatul a fost nevoit sa apeleze la dializa. Pentru a putea urma tratamentul, familia Griner, stabilita in Florida a cerut ajutorul oamenilor si a lansat un site in speranta ca va gasi un donator si va strange bani pentru a acoperi cheltuielile medicale.

Familia a reusit sa stranga 134 000 de dolari si a fost impresionata de reactiile pozitive ale oamenilor. „Stiu ca meme-ul cu fiul meu a fost unul popular, dar aici e doar un copil ca oricare altul. E impresionat sa vedem cati oamenii din intreaga lume isi amintesc de el chair si dupa atatia ani”, a declarat mama baiatului conform Daily Telegraph.

Posted by Sam Griner, Success Kid on 8 Iulie 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X