Dragoste si Sex

În acest restaurant servești mâncarea direct de pe chelnerițe goale

Într-un oraș din Statele Unite există un restaurant unde clienții își pot savura felurile de mâncare favorite direct de pe corpul complet dezbrăcat al chelenerițelor. Este un restaurant erotic care te învață să-ți controlezi pornirile sexuale.

Pentru cei cărora le place să servească masa în oraș, orașul american Brooklyn le oferă un local unde felul în care se servesc felurile de mâncare îți lasă gura apă. În acest restaurant nu există reguli stricte: îți poți folosi mâinile sau gura pentru a înfuleca fructele, legumele sau sushi-ul (preparat din pește crud, de regulă) care sunt atent aranjate pe corpul dezbrăcat al unor tinere femei foarte atrăgătoare, precizează Daily Star.

Miranda Robero (24 de ani), o dansatoare care lucrează în restaurantul Lust, a mărturisit că îi face o plăcere deosebită să își servească clienții stând goală pe o tavă, acoperită cu mâncare:

„Toate simțurile sunt stimulate în timp ce stau întinsă, într-o poziție vulnerabilă. Partea mea favorită este faptul că nu e nevoie să-mi verific telefonul mobil sau să știu ce se petrece în jur pentru că sunt în acel loc pentru a servi. Acea senzație pe care o am când oamenii apucă mâncarea de pe corpul meu este foarte satisfăcătoare și excitantă”, a precizat tânăra.

Restaurantul Lust din Brooklyn are periodic în jur de 200 de clienți pentru fiecare cină pregătită, iar un bilet care asigură intrarea în local costă peste 100 de euro. Ideea acestui local este de a-i îndemna pe oameni să intre în contact cu senzualitatea feminină, fără a se implica în relații sexuale. Conceptul are la bază tradiția japoneză „nyotaimori”, în care servești sushi de pe un trup dezbrăcat.

Nu este însă ușor să fi „tavă umană”, deoarece fotomodelele trebuie să stea perfect nemișcate, în timp ce corpul lor este decorat cu mâncare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X