Inedit

Imediat după ce s-au căsătorit, soţia lui a fost răpusă de cancer. La câţiva ani după ce a crezut că a pierdut-o, un poliţist i-a bătut în uşă şi…

Un bărbat care şi-a pierdut soţia, aceasta fiind răpusă de către o boală necruţătoare imediat după nunta lor, a avut parte de un moment emoţionant la care nu se aştepta, la doi ani de când femeia murise.


Concret, Dave Lacey crezuse că o pierduse mai mult decât o singură dată pe Erica, proaspăta lui soţie care în momentul în care a fost răpusă de către cancer avea doar 30 de ani, iar cei doi abia se căsătoriseră. Spunem mai mult decât o dată, pentru că singurele amintiri cu femeia pe care Dave Lacey din Santa Ana, California, le mai avea cu soţia lui erau nişte fotografii stocate pe o cameră foto, care imediat după înmormântarea femenii a fost furată de către hoţi, care i-au prădat lui Dave casa, potritiv Daily Mail.

„Nu părea să fie absolut deloc corect, ca după toate clipele groaznice prin care am trecut să se întâmple asta. A fost exact ca o lovitură din partea destinului“, mărturisea bărbatul, care nu s-ar fi aşteptat niciodată ca la mai mulţi ani de la această întâmplare să primească o vizită din partea unui poliţist, din senin.

Cu inima sfâşiată de durere, chiar după mai mulţi ani de când soţia lui murise, lui Dave i-a sunat un poliţist la uşă şi l-a rugat să îl însoţească până la secţie. Odată ajuns acolo, bărbatul din Santa Ana a avut parte de surpriza vieţii lui, după ce oamenii legii i-au înapoiat camera foto, care din câte se pare încă avea stocate ultimele imagini cu Erica, soţia lui Dave. Copleşit de emoţie, bărbatul a izbucnit în lacrimi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X