Vedete romanesti

Imagini de senzație cu Margherita de la Clejani din culisele emisunii ”Pofțiți la muncă!”. Toată lumea i-a văzut fundul!

Aflată printre vedetele ”înregimentate” să filmeze în Deltă, pe brațul Sulina, un nou episod al emisiunii de diveritsment ”Potftiți la muncă!”, Margherita de la Clejani le-a oferit privitorilor un moment de senzație. Toată echipa de producție, dar și cei câțiva trecători care asistau la ”coacerea” show-ului i-au putut vedea fundul în toată splendoarea lui!

„Vinovat” de acest moment de neuitat, oferit involuntar ca bonus de Margherita, este chiar nea Marin. Mai în glumă, mai în serios, el l-a provocat pe omologul său, căpitanul de echipă Liviu Vârciu să-și arate mușchii și să ajungă pe o navă acostată în Portul Sulina folosindu-se doar de parâma groasă întinsă de la bordul acesteia până la mal. Nereușita lui Liviu, care a abandonat rapid, aproape rușinos, după câteva palide sforțări ale masei musculare, a ambiționat-o pe fata artiștilor de la Clejani care s-a prins în pariul bărbaților.

Fără să realizeze că frumoasele-i picioare dar și posteriorul lucrat îi sunt acoperite doar de o fustiță extrem de scurtă, bruneta a luat sfoara groasă între picioare încercând, prin forța brațelor, să se apropie măcar câțiva centimetri de vaporul aflat la vreo 50 de metri distanță de țărm. Poziția perfectă le-a permis tuturor celor din echipa de filmare, dar și unor localnici curioși, martori la facerea show-ului, să vadă ce nu văzuseră, cu siguranță, niciodată: fundul Margheritei și chiloțeii ei minusculi care nu au mai putut acoperi nimic în calea privilor sfredelitoare.

Fiește, nici nu a mai contat că vedeta de televiziune nici măcar nu a reușit să se clintească pe parâmă pentru că fiecare secundă în care ea a stat atârnată cu capul în jos a fost apreciată la maximum de asistența extaziată.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X