Vedete romanesti

Imagine horror cu Mihai Albu după ce și-a făcut implant de păr. Fața lui e desfigurată

Imagine horror cu Mihai Albu după ce și-a făcut implant de păr. Fostul soț al Iuliei a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare total schimbat. Cu ochii umflați și fața desfigurată, designerul a șocat pe toată lumea.

Imagine horror cu Mihai Albu după ce și-a făcut implant de păr, făcută publică pe contul de socializare. Mihai Albu s-a supus de curând la o interventie de implant de păr. În urma operației, designerul abia a mai putut fi recunoscut. El trece printr-o perioadă de recuperare în urma operației Mai mult, acesta a fost nevoit să stea închis în casă, până ce chipul său va reveni la normal.


Imagine horror cu Mihai Albu. „Deja mă simt mai bine”
„Bau!! Se pare ca totul merge spre perfect, deja ma simt mai bine și cred că de mâine am să pot ieși din casă…azi nu vreau să se sperie copiii de mine”, a scris Mihai Albu pe contul de socializare.

Scandal monstru între Mihai și Iulia Albu
Mihai Albu se află în plin scandal cu fosta sa soție, Iulia Albu, din cauza programului de vizitare al fiicei lor, Mikaela. Iulia și Mihai Albu au divorțat amiabil la notar în urmă cu trei ani, când au stabilit să fie comună custodia fiicei lor, Mikaela, care a rămas cu domiciliul la mamă. În schimb, programul de vizitare nu a fost detaliat, respectiv două luni pe an și o lună de vacanță.

Timpul și relațiile în care au rămas cei doi foști soți au scos la iveală anumite probleme, fapt ce l-a determinat pe designer să remedieze greșeala făcută în fața notarului. Potrivit unor persoane din anturajul lui Mihai Albu, acesta și-a dorit să stabilească în scris programul de vizitare a Mikaelei, pentru a-și putea face din timp planuri cu fiica lui.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X