ShowBiz

Il mai tii minte pe Ozkan Deniz, sarmantul actor din „Havin: Doua vieti, o dragoste?” Actorul are rolul principal si in noul serial „Ziua in care mi s-a scris destinul.” Uite care a fost marea lui iubire si de ce nu s-a casatorit pana acum

Ozkan Deniz este unul dintre cei mai apreciati cantareti si actori din Turcia, air aparitiile sale fac ravagii in serialele in care joaca.

Publicul din Romania il stie din serialul difuzat de Kanal D: „Havin: Doua vieti, o dragoste”, iar acum va putea fi urmarit in serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul.” Se stie ca Ozkan Deniz este un mare cuceritor, iar pana acum nicio tanara frumoasa nu a reusit sa il cuminteasca pe celebrul celibatar.


De fapt, el sustine ca nu ii place deloc singuratatea, insa nu a gasit persoana potrivita alaturi de care sa isi intemeieze o familie. Cea mai lunga relatie a lui Ozkan Deniz si cea mai de notorietate a fost cea cu Fahriye Evcen, actrita cu care a si jucat intr-un serial. Relatia lor a durat trei ani, insa nu s-a concretizat intr-o casatorie. Actrita marturisea la un moment dat, intr-un interviu, ca a fost marea ei dragoste.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X