Vedete straine

Iggy Azalea, în sânii goi pe covorul roșu, și-a lăudat părțile intime: „Am un vagin câștigător”

Câtăreața Iggy Azalea (26 de ani) a participat miercuri, 16 noiembrie, la o ceremonie de premiere a revistei pentru bărbați GQ (Gentlemen’s Quarterly), unde a întors toate privirile prin ținuta sa extrem de provocatoare. Ea a pășit în sânii goi pe covorul roșu.

Rapperița a oferit o priveliște incendiară cu bustul său generos de care este tare mândră, lăsându-și sutienul acasă și acoperindu-și sânii doar cu sacoul negru, relatează The Sun. Frumoasa blondină a avut parte de o mare surpriză atunci când a fost anunțată că i se oferă un premiu GQ.

Cum nu se aștepta să fie printre câștigători, Iggy nu și-a pregătit niciun discurs, astfel că a trebuit să spună publicului orice i-a trecut prin minte și n-a fost deloc surprinzător când și-a lăudat părțile intime:

„Nu știam că toată lumea urma să aibă discursuri așa ilare, iar eu n-am pregătit nimic nebunește. Mulțumesc GQ pentru acest premiu. Am câștigat multe premii în ultimii ani, dar acesta înseamnă cel mai mult pentru mine deoarece în sfârșit pot spune că am un vagin căștigător. Asta e uimitor pentru mine. Am cel mai bun vagin din lume. Cum să spui nu la asta…nu poți!”

Iggy, jurată la X-Factor Australia, nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre pasiunea ei pentru implanturile cu silicoane, iar acum este foarte mândră de rezultatul operației la sâni. „Îi iubesc atât de mult, încât trebuie să vorbesc despre ei. Toată lumea îmi zicea: «Nu cred că ar trebui să o spui pentru că nimeni nu va ști, fiindcă sunt atât de mici.» iar eu le spuneam: «Știu, dar tot o voi spune pentru că sunt o gură-spartă. Mă simt mai bine să n-am vreun secret. Te simți mai liberă atunci când spui decât să te îngrijorezi că cineva va face «săpături»”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X