Externe

Ieri dansa la nuntă, azi a murit într-un morman de fiare. Povestea fetei ce a fost mireasă o zi

A murit într-un cumplit accident la doar o zi după nuntă. Este povestea tristă a unei tinere.

O tânără din Republica Moldova și-a pierdut viața luni dimineață într-un grav accident. Tragedia a avut loc la doar o zi după nunta sa, scrie deschide.md.

Tânăra, în vîrstă de 30 de ani, originară din orașul Ungheni, se deplasa în mașină alături de proaspătul ei soț, cel mai probabil, spre Sculeni. Potrivit lui Nicolae Morașco, șeful șecției de urmărire penală a IP Ungheni, accidentul s-a produs în regiunea satului Blindești.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a lovit frontal de un Volkswagen, care venea pe contrasens.

Tânăra a decedat pe loc. Soțul ei s-a ales cu multiple traumatisme, fiind internat în spitalul din Ungheni. Conducătorul celuilalt automobil, un bărbat în vârstă de 32 de ani, şi pasagerul său, de 35 de ani, sunt internați și ei în spital, cu multiple traumatisme.

Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Raional Ungheni în stare gravă.

Potrivit șefului secției de urmările penală, a fost inițiată o cauză penală, privind încălcarea regulilor de circulație, în rezultatul căruia a decedat o persoană.

În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 3 pînă la 7 ani de închisoare cu privarea dreptului de a conduce pe un termen de 4 ani.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X