Sanatate

Iată ce se poate întâmpla dacă agăţi o ramură de eucalipt de dus. Este pur şi simplu incredibil

Cu toții facem duș zilnic. Nu are importanță dacă îl facem în timpul nopții, pentru a ne relaxa înainte de a merge la culcare sau dimineața pentru a ne trezi înainte de muncă. Un duș poate fi momentul perfect pentru a ne relaxa, așa că venim cu o idee splendidă de a face acest lucru. Da, veți fi uimiți când vă spunem că un simplu truc pentru relaxare este să atârnați un mănunchi de eucalipt de capul de duș. Vă întrebați probabil cum funcționează asta? Ei bine, este foarte simplu! Citește articolul de mai jos și află mai multe despre acest truc uimitor și eficient!

Eucaliptul este un copac originar din Australia, care a fost utilizat în medicina aborigenă timp de milenii. Eucaliptul are un miros puternic, care alungă ceață mentală și desfundă căile respiratorii. Frunzele de eucalipt sunt destul de rezistente, deci sunt perfecte pentru a fi utilizate în duș, atâta vreme cât nu este foarte umed.

Iată ce trebuie să știți – uleiul esențial de eucalipt sau eucaliptul păstrat în duș activează la abur proprietățile benefice ale plantei. Este deosebit de util atunci când este utilizat pentru a trata simptomele respiratorii de răceală și gripă. Și vei fi uimită de faptul că această plantă super-sănătoasă poate oferi și alte beneficii!

Printre alte beneficii se numără:
Proprietățile antibacteriene și analgezice
Stimulează sistemul imunitar
Expectorant
Funcționează bine împotriva păduchilor de cap
Parfum revigorant și relaxant
Alină dureri articulare

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X