Sport

Ianis Hagi i-a dat cea mai mare veste tatălui său! „Regele” a rămas interzis!

Numirea lui Adrian Mutu în funcţia de manager general al clubului Dinamo a produs şi prima veste bombă în „Ştefan cel Mare”: „Briliantul” îl vrea pe Ianis Hagi sub comanda lui Ioan Andone. Dezvăluirea a fost făcută de presa din Italia.

Dorinţa fostului decar al echipei naţionale este aproape imposibil de împlinit. Deşi are relaţii la Fiorentina, grupare sub tricoul căreia a avut cea mai bună perioadă a carierei, Mutu se loveşte de refuzul antrenorului Paulo Souza.

Nici Gică Hagi nu vrea să-şi vadă fiul în tricoul alb-roşu: „Ianis este la echipa mare, ca să fie clar. Din când în când mai evoluează pentru echipa a doua și o face bine, dar în scurt timp va debuta la echipa mare. Este important că este apreciat, dar n-a plecat azi ca să vină mâine. Ianis poate să se ducă la Dinamo oricând, dar nu acum”.

Dincolo de toate acestea, cea mai importantă părere e cea a lui Hagi jr. Fiul “Regelui” i-a informat pe şefii grupării italiene că nu vrea să revină în fotbalul românesc. Mai mult, Ianis a vorbit şi cu tatăl său despre acest subiect. Conform surselor Spynews.ro, puştiul în vârstă de 17 ani i-a transmis părintelui său că nu îşi doreşte să fie împrumutat la Dinamo. În primul rând, juniorul consideră că trasferul în “Ştefan cel Mare” ar reprezenta un pas înapoi în cariera sa. În al doilea rând, Ianis I-a mărturisit lui Gică Hagi că nu se poate duce la echipa cu care tatăl său s-a luptat pe vremea când evolua la Steaua. Micul Hagi mai are o problemă: nu poate să treacă cu vederea momentele în care suporterii din “Groapă” i-au înjurat tatăl.

Aşteaptă debutul la Fiorentina
Ianis Hagi este un produs sută la sută al Academiei “Gheorghe Hagi”, iar în această vară a semnat cu Fiorentina. Deşi nu a debutat încă pentru formaţia la care joacă şi Ciprian Tătăruşanu, mijlocaşul este convocat constat în lotul primei echipe a toscanilor. Fiul “Regelui” se bucură de susţinerea antrenorului Paulo Souza, care a afirmat că “Pentru mine, Ianis Hagi e posibilul înlocuitor al lui Ilicic”.

Până acum, Ianis Hagi a jucat doar la echipa Primavera a clubului din Firenze, unde a reuşit trei goluri, în trei partide.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X