Povestea mea

I s-a spus că fiul ei are 15% șanse de supraviețuire. Ce a urmat i-a schimbat viața

O femeie din Statele Unite a vrut să-și spună povestea pe internet pentru a ajuta mamele care trec prin situații dificile. Fie că e vorba de sarcini cu risc, un copil care se zbate pe viață și moarte, care suferă de cancer, probleme genetice, depresie sau anxietate etc. În ciuda tuturor piedicilor pe care le pune viața, aceasta femeie vă îndeamnă să luptați până la capăt și să aveți speranță.

“Eram însărcinată în 17 săptămâni când m-am dus să-mi fac o ecografie. Fiul meu mai avea puțin lichid amniotic pe lângă el. Doctorul a spus că nu poate face nimic pentru noi. Trebuia să așteptăm până când sarcina ajungea la 23 de săptămâni.

La 22 de săptămâni mi s-a rupt apa și a trebuit să stau la pat. Băiețelul meu s-a născut la 27 de săptămâni și 6 zile și a stat în spital până la vârsta de 76 de zile.

I s-au dat mai puțin de 15% șanse de supraviețuire. Doctorul m-au sfătuit să fac avort, dar am considerat că nu era decizia mea. Băiețelul meu trebuia să facă această alegere. Dacă vrea să trăiască. Tot ce trebuia să fac eu e să-i dau această șansă la viață.

Cei ce mă cunosc știu că sunt un mare fan Harry Potter. Întotdeauna am crezut că dragostea lui Lili Potter l-a salvat pe Harry. Această poveste mi-a dat puterea să cred că dragostea pentru fiul meu îl poate salva.

Mulți m-au acuzat că mi-am pus viața în pericol pentru a-l salva. Am sângerat tot trimestrul doi, dar doctorii au fost mereu lângă mine.

Am așteptat 2 săptămâni până am putut să-mi țin în brațe băiețelul, după care a dormit doar în incubator. Vedeam cum mamele își luau copiii acasă, în timp ce eu dormeam lângă incubator.

Băiețelul meu cu ochi verzi și cu zâmbetul său fără dinți m-a făcut să am speranță și mi-au dat curaj să merg mai departe.

Băiețelul meu nu va fi lupta cu alți vrăjitori, așa cum face Harry Potter, dar va avea o viață frumoasă, chiar dacă va avea nevoie de îngrijire încă vreo doi ani de acum încolo. El e un luptător.

Sunt multe sarcini care nu se termină bine, dar la sfârșitul zilei trebuie să-ți amintești că ai făcut tot ce ai putut pentru puiul tău și că sunt situații care nu au depins de tine.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X