Inedit

I s-a spus că fiica ei a murit. După 46 de ani, a intrat pe Internet şi a avut un şoc: „Copleşitor!”

O femeie din Marea Britanie a avut parte de surpriza vieţii când, după 46 de ani, şi-a întâlnit fiica pe care până atunci o crezuse moartă.

Bev Freeman-Fletcher avea doar 16 ani atunci când a rămas însărcinată. Din această cauză, când a născut, familia ei a obligat-o să dea bebeluşul spre adopţie. Mai mult, pentru a se asigura că tânăra mămică nu va încerca să-şi caute fetiţa, aceştia i-au spus, ulterior, că micuţa murit după doar câteva luni de viaţă.

„Am avut inima frântă atunci când a trebuit să renunţ la ea”, a povestit englezoiaca. „Deşi totul s-a petrecut cu mult timp în urmă, mereu am avut un gol în inimă”, a adăugat ea.

Totuşi, recent, ceva incredibil s-a întâmplat: după 46 de ani, Bev a aflat că fiica ei este în viaţă, ba chiar că este dornică să o cunoască, scrie crawleynews.co.uk.

Iniţiativa regăsirii i-a aparţinut fiicei femeii, Kim Gouws. Pentru că îşi dorea foarte mult să-şi cunoască mama naturală, aceasta a angajat un detectiv privat care, în cele din urmă, a dezlegat întreg misterul.

„Când am aflat de ea, nu am cuvinte să vă spun ce am simţit. Am 62 de ani, am fost singură atâta vreme, încât m-am gândit că dacă cineva ar fi vrut să mă găsească, ar fi făcut-o până acum”, a explicat Bev. „Când am văzut-o prima dată pe Kim, pe Skype, a fost ca şi cum m-aş fi uitat în oglindă. Primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost ‘Bună! Eu sunt fiica ta’. Mi-a luat ceva vreme să mă adun. Apoi a început să-mi povestească despre ea, că este căsătorită şi are trei copii şi că unul dintre copii tocmai a devenit, la rândul său, părinte. Aşa că, deodată am avut trei nepoţi şi un strănepot. A fost copleşitor”, a mărturisit ea.


Acum, Bev şi Kim au o legătură foarte apropiată şi plănuiesc să petreacă împreună sărbătorile de iarnă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X