Diverse

I-au zis ca „o cere” dupa cum se imbraca de fiecare data cand vine la ore. O profesoara nu renunta la felul cum se imbraca desi au parintii vor sa fie data afara din scoala! Cum vine femeia in fiecare zi in fata elevilor

In 2016, femeilor inca li se spune cum sa se imbrace si ce trebuie sau nu sa poarte pentru a nu atrage atentia celorlalti sau cum sa iasa in evidenta.

Cand se acopera prea mult, i se spune ca e prea rigida, cand isi arata formele, cauta atentie. Oricare ar fi situatia, modul cum se imbraca o femeie este supus luptei.

Un exemplu este si o profesoara din America, Patrice Brown care si-a posta tcateva poze pe retelele de socializare cu hainele pe care le imbraca la ore. Imaginile cu ea au inceput sa starneasca numeroase comentarii si multi au facut glume pe seama ei spunand ca daca ar fi fost elevi si ar fi avut-o ca profesoara, ar fi privit altfel orele ei. Patricia a inceput din ce in ce mai mult sa fie criticata si i s-a interzis chiar sa mai vina imbracata asa la scoala. Argumentul a fost ca preda inclusiv baietilor de noua si zece ani. „Arata bine, insa nu pentru a preda unor elevi de 10 ani. Ei incep cu perversiunile inca din clasa a doua”, a comentat o femeie.

Altii o apara si spun ca vestimentatia arata prea tipatoare din cauza formelor pe care le are.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X