Diverse

I-a salvat viaţa fiicei sale după ce a postat pe Facebook o fotografie amuzantă. Ce comentariu i-a lăsat un medic

Făcând publică fotografia amuzantă, tânărul tată nu știa că salvează viața fiicei sale. Schimonosind o drăgălașă grimasă după baie, micuța și-a amuzat părintele, care nu a putut să nu publice pe Facebook această fețișoară adorabilă.

Mii de oameni au apreciat fotografia și au comentat că fetița, crescând, cu siguranță nu se va căsători cu un roșcat bărbos și tatuat precum tatăl său. Printre glume, luări peste picior, umor și sarcasm, nu a fost trecut cu vederea comentariul unui pediatru. Analizând atent fotografia micuței, a scris:

„Are cumva ochii mai gălbui? Așa îmi pare. Chiar dacă e adevărat, este destul de greu să-mi dau seama, întrucât toată fotografia are o tonalitate gălbuie. Nimic grav, cel mai probabil poate fi un semn de icter fiziologic neonatal. Dacă pielea și ochii îi sunt galbeni, ar fi bine să mergeți la un consult. Sau, pur și simplu, la un pediatru”.

Tatăl grijuliu a decis să urmeze sfatul doctorului anonim. După cum s-a constatat ulterior, micuța chiar avea icter. Acel comentariu i-a salvat viața. Icterul în sine nu este periculos, este un fenomen comun printre nou-născuți.

Totuși, dacă nu este tratat la timp, pot urma complicații serioase, ce pot pune viața în pericol. Comentariul specialistului cu experiență a venit la timp pentru tatăl fericit.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X