Lifestyle

I-a citit jurnalul soției sale și a aflat un secret tulburător. Răspunsul lui este uimitor

Un studiu făcut de o revistă americană a dezvălui că o femeie are zilnic 13 gânduri negative despre corpul ei. Milioane de femei se urcă pe cântar zilnic și se plâng că sunt ori prea grase, ori prea slabe. Din păcate, multe dintre aceste femei nu se bucură de sprijinul partnerilor de viață și încep să resimtă greutatea ca pe o povară ce le afectează mai mult psihicul decât fizicul.

Khari Toure, un bărbat american a observat că soția sa are un comportament neobișnuit în ultima vreme, se ascundea în baie cu orele, avea ochii umflați de plâns, așa că a decis să investigheze problema. A montat o cameră ascunsă în baie și a observat cum soția sa se închidea în baie, se urca pe cântar și plângea. A găsit și jurnalul soției și a fost șocat să afle cât de mult o afecta pe soția sa faptul că luase în greutate în ultimii ani și cum se chinuia să slăbească. Pur și simplu soția sa nu mai era fericită.

Khari a știu în acel moment că trebuie să facă ceva. Trebuia să îi reamintească soției sale cât de frumoasă e în ochii lui, așa că i-a scris un cântec în care a subliniat faptul că dragostea nu se măsoară pe cântar, că dragostea lui pentru ea este eternă indiferent de greutatea ei și că indiferent de circumstanțe el îi va fi alături. A atașat versurile în jurnalul soției sale pentru a-i aminti mereu că o iubește.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X