Externe

Guvernul britanic a anunțat ce le pregătește românilor care se duc la muncă în Regat

Cetatenii din Marea Britanie au votat iesirea Regatului din Uniunea Europeana, iar acum incep sa apara si consecintele acestui vot. Guvernul britanic loveste in cei care au venit in Marea Britanie la munca.

Cetatenii europeni care vor dori sa lucreze in Marea Britanie dupa iesirea acestei tari din UE vor primi viza doar daca sunt calificati relateaza Daily Mail citand un document redactat de Ministerul de Interne de la Londra.

Potrivit sursei citate masura ar urma sa reduca numarul de imigranti proveniti din tarile europene cu 100.000. Documentul mai arata ca cetatenii europeni care lucreaza deja in Marea Britanie vor primi drept de sedere si dupa iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, anunta ProTV.

Studentii si turistii nu vor avea restrictii de acces in Marea Britanie dupa oficializarea Brexitului, o decizie menita sa faciliteze un acord cu Bruxelles-ul privind piata unica. Usa le va fi insa inchisa „zecilor de mii de muncitori” necalificati care vor sa lucreze in Marea Britanie. Guvernul de la Londra se asteapta ca UE sa impuna, ca raspuns, vize cetatenilor britanici: adica muncitorii britanici calificati vor avea la randul lor nevoie de vize pentru a lucra in UE. Nu vor fi afectati cei care pleaca in vacante sau sa studieze.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X