Eveniment

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost EXTRĂDAT în România

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost EXTRĂDAT în România, transmite Realitatea TV. Guru Bivolaru care se afla în Franţa din luna februarie, fiind plasat în arest preventiv în penitenciarul din Fresnes, este condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.

Gregorian Bivolaru, fondatorul Misa, a fost adus în România. Magistrații francezi au decis săptămâna trecută că liderul spiritual al MISA poate fi extrădat în România, potrivit Biroului de presă al Ministerului român al Afacerilor Interne.

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa pe 26 februarie, fiind plasat în arest preventiv, în penitenciarul din Fresnes.

Bivolaru are de ispăşit o pedeapsă de 6 ani de închisoare, după ce a fost condamnat în absență în 2013 pentru agresiune sexuală asupra unei minore.

Liderul MISA, care este apărat de avocaţi din România, le-a spus judecătorilor francezi că este cetăţean bulgar şi nu este urmărit de autorităţile române.

Gregorian Bivolaru a plecat din ţară în august 2004, după ce a fost trimis în judecată, iar opt luni mai târziu a fost prins şi arestat în Suedia, însă a cerut azil politic, iar autorităţile din această ţară i-au acceptat cererea. De atunci, toate solicitările de extrădare au fost respinse de autorităţile suedeze.

Pe 14 iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X