ShowBiz

Grasu XXL a lovit un tânăr în timpul unui concert. „Gestul meu nu are nicio scuză”

Grasu XXL a lovit un tânăr în timpul unui concert. Incidentul a avut loc în cadrul unui bal al bobocilor din Capitală. Dragoș Nichifor, cunoscut ca Grasu XXL, spune că i-a dat un pumn băiatului din cauza gesturilor pe care le făcea în timpul spectacolului. Cu toate acestea, artistul a scris pe Facebook faptul că gestul său „nu are nicio scuză”.

Artistul hip-hop Grasu XXL a fost invitat să cânte la balul bobocilor organizat de studenții Facultății de Chimie, scrie observator.tv. În timp ce se afla pe scenă, cântărețul spune că s-a simțit jignit de gesturile făcute de un tânăr aflat în public. La un moment dat, a coborât de pe scenă și i-a dat un pumn băiatului.

Grasu XXL a lovit un tânăr în timpul unui concert. Scena a fost filmată de un alt spectator
Artistul și-a explicat ieșirea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gestul său a fost imediat criticat de fani lui Grasu XXL.

Ulterior, Grasu XXL a revenit asupra afirmației sale.


De cealaltă parte, tânărul, care a încasat pumnul, a spus că a fost lovit de Grasu XXL pentru că a făcut gesturi „nu tocmai adecvate”, în timpul spectacolului. În urma corecției, tânărul a precizat că nu a depus deocamdată nicio plângere împotriva artistului. Totodată, reprezentantul lui Grasu XXL a declarat că gestul rapperului nu poate fi pus pe seama consumului de alcool.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X