Social

Gestul DE SUFLET facut de Gigi Becali pentru prietenul sau grav bolnav, Cornel Patrichi

Gigi Becali a mai facut inca un gest incredibil pentru un roman celebru! Impresionat de starea grava de sanatate in care se afla Cornel Patrichi, latifundiarul i-a oferit un loc de veci in cimitirul din Pipera, potrivit Wowbiz.

Cornel Patrichi este grav bolnav in aceste momente, iar situatia lui pare a se agrava din ce in ce mai mult. Cancerul la plamani face ravagii in organismul marelui coregraf, iar familia lui este de-a dreptul disperata, in special dupa discutiile cu medicul personal al vedetei.

Cum se obisnuieste in astfel de cazuri, sotia artistului, Cornelia Patrichi, s-a interesat ca, in situatia in care, Doamne fereste, se intampla o nenorocire, acesta sa aiba un mormant, exact de valoarea lui. Din pacate, dupa o discutie telefonica avuta cu reprezentantii UNITER, femeia a aflat ca pe Aleea Celebritatilor de la Cimitirul Bellu, nu mai este nici macar un loc! In aceste conditii, singura solutie era un loc de veci in Straulesti, insa el era foarte departe de casa in care Patrichi locuieste acum!

Salvarea a venit insa din partea lui Gigi Becali! Afland, prin intermediul unor prieteni comuni, de situatia cu care se confrunta fosta glorie a dansului, omul de afaceri a luat decizia de a-i oferi un loc de veci in cimitirul sau de la Pipera, chiar langa lac. “Stie cat de mult ii place lui Cornel sa pescuiasca si a dorit sa faca un gest cu adevarat de suflet”, au spus surse apropiate coregrafului.

Mai mult, latifundiarul a vorbit cu doi preoti, pentru a merge acasa la Patrichi. “Surprinzator, Cornel i-a primit, desi el nu este practicant al religiei. A fost pentru prima oara cand a acceptat sa stea in fata unei fete bisericesti. Si azi un preot va veni la el, starea lui este foarte grava”, ne-a marturisit, printre lacrimi, Cornelia Patrichi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X