Diverse

Gestul acestui student i-a adus lui si colegilor sai nota 10 la examen. Ce pariu a pus cu profesorul

Un student de la Universitatea din Ohio a reusit sa devina cel mai popular, dupa un gest banal facut in clasa.

Vinny Forte a reusit sa obtina note de 10 pentru toti colegii sai de grupa, la examenuk de chimie, dupa ce a reusit sa isi impresioneze profesorul.

Studentul a facut un pariu cu profesorul si l-a provocat pe acesta sa dea punctajul maxim la examenul de chimie organica, daca el reuseste din spatele clasei sa arunce o hartie in cosul de gunoi, care era la catedra.

Pentru ca nu l-a crezut capabil, profesorul a acceptat pariul, dar Vinnie a reusit, in mod surprinzator, sa arunce perfect si astfel, a castigat pariul.

O colega a postat pe Twitter filmarea cu momentul „legendar” si a scris ca asa „toata clasa a obtinut din oficiul punctajul maxim la test”.

Postarea ei a fost redistribuita de 200.000 de ori, iar unul dintre studenti a scris pe Reddit: „Profesorul nostru chiar s-a tinut de cuvant si pentru ca a pierdut pariu, ne-a dat 10 la toti, pentru ca am participat cu totii.”

Gestul tanarului a venit in contextul in care in clasa profesorul incerca un experiment, prin care sa demonstreze nivelel de energie ale electronilor.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X