ShowBiz

Gest înduioşător făcut de milionarul Gigi Becali! S-a oferit s-o repatrieze pe fetiţa lui Mihai Onilă: ”Să n-o incinereze pentru că…”

Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, trece prin momente cumplite, după ce fetiţa lui de 10 ani, Ioana Emily Hope, a murit din cauza unei tumori la creier, pe care medicii i-au descoperit-o în luna mai a acestui an.

Gigi Becali a făcut un gest înduioşător faţă de familia îndurerată, s-a oferit să o repatrieze pe fetiţa lui Mihai Onilă. ,,Să n-o incinereze pentru că plătesc eu ca s-o aducă în ţară şi s-o înmormânteze creştineşte. Mă ocup eu de tot, de înmormântarea fetiţei şi de transport, de tot ce e nevoie’’, ne-a declarat în exclusiviate Gigi Becali, după ce bunica fetiţei a declarat că este mult prea costisitor pentru ei să o aducă în ţară.

Părinţii vor s-o incinereze pe fetiţă
Soacra artistului a spus că Mihai a fost un tată excepţional, dedicat fiicei lui şi că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i salva viaţa micuţei, însă eforturile tuturor au fost în zadar. Bunica îndurerată a mărturisit că a vorbit cu micuţa chiar cu o seară înainte, însă că aceasta nu prea mai putea articula cuvintele.

,,Am vorbit cu ei chiar cu o seară înainte să moară mititica. Urmau ieri să meargă din nou să-i facă RMN-ul. Da, Mihai a iubit-o foarte mult. Da şi cu mititica am vorbit, dar ea nu mai putea. Mihai a îngrijit-o foarte mult. Mihai a fost un tată deosebit pentru copilul ăsta. Au adus-o aici în ţară pentru că ea şi-a dorit să vină în România. Au dus-o şi la Salină pentru că au crezut că-i va face bine. Micuţa va fi incinerată, pentru că Mihai îşi doreşte s-o aducă în România şi s-o înmormânteze aici. Ar fi foarte scump să îi aducă trupul aici. Au plecat în Belgia în urmă cu trei ani, şi-au dorit asta. La el, adevărul e că cancerul acesta e o boală urâtă şi neiertătoare. Fetiţei i-au făcut incizie la creier şi i-au luat lichid din tumoră. Au fost consultaţii, oncologi. La ea a fost nenorocire localizarea tumorii.!”, a declarat soacra lui Mihai Onilă.

Micuţa a decedat din cauza unei boli incurabile, o tumoare pe creier, netratabilă. Anunţul cutremurator a fost făcut de fratele lui Mihai, Gabi Onilă: ”Ieri la ora 3 00 ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani, numele ei era Ioana Emily Hope, nepoţica mea, fiica fratelui meu Mihai. Pentru cine are o legatură cu el, îl cunoaşte personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferenţă. Drum bun sufletul meu de îngeraş”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X