Actualitate

George și Charlotte, în centrul atenției la ziua de naștere a Reginei. Au fost adorabili

Sâmbătă, 17 iunie, a avut loc tradiționalul eveniment Trooping the Colour, care coincide de altfel și cu sărbătorirea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Familia Regală s-a alăturat spectacolului aviatic, însă adevăratele vedete au fost încă o dată cei doi copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton.

Prințul George și Prințesa Charlotte au făcut, ca de obicei, ce au știut ei mai bine, să capteze întreaga atenție, atât a invitaților și fotografilor, dar și părinților, menționează Vanity Fair.


Micuța Charlotte (doi ani) a fost adorabilă în rochița de culoare roz, cu mânecuțe scurte, în timp ce Goerge, a fost morocănos și neastâmprat ca de obicei. A fost tare neliniștit atunci când au trebuit să se adune pentru fotografiile de grup, dar odată ce spectacolul aviatic a început, a fost complet absorbit de aeronavele Forțelor Aeriene Britanice.

William și Kate, eleganți ca la orice eveniment, au strălucit în preajma celor doi copii ai lor. Ducesa de Cambridge a purtat și ea o rochie roz, realizată de Alexander McQueen și o bonetă Jane Taylor, în timp ce Will s-a prezentat cu binecunoscuta sa uniformă regală.


Regina Elisabeta n-a uitat însă de momentele tragice care au îndoliat Marea Britanie în ultimele săptămâni. Tot în ziua de sâmbătă, Elisabeta a II-a și-a adresat public profunde regrete față de victimele atentatelor din Manchester și Londra, precum și a celor din incendiul din Grenfell Tower: „Astăzi este în mod tradițional o zi de sărbătoare. Totuși, anul acesta, este dificil să scăpăm de o stare națională de sobrietate.” Vineri, 16 iunie, Regina Elisabeta i-a vizitat pe toți cei răniți în atacurile teroriste, în semn de respect și alinare a suferinței victimelor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X