ShowBiz

Gata, E OFICIAL! După ce a declarat că este ÎNSĂRCINATĂ, Elena de la „Insula Iubirii” mai face un ANUNŢ

Zilele trecute anunţa la TV că are greţuri şi că există posibilitatea să fie însărcinată, iar acum mai face un anunţ. Elena de la „Insula Iubirii” este pusă pe fapte mari!

În urmă cu puţin timp pe pagina ei de Facebook a apărut că este într-o relaţie. Imediat prietenele i-au comentat: „Felicitări! Să fiţi fericiţi! Cine e norocosul: Tomiţă sau Sasha?”.

Tot de curând, Elena a postat şi o fotografie cu un buchet de trandafiri, semn că iubitul ei o răsfaţă şi are grijă să se simtă iubită întotdeauna, iar ea pare foarte încântată.

Elena Stroe s-a făcut remarcată după ce a participat alături de iubitul ei, Sasha, în show-ul ”Temtation Island – Insula Iubirii”, în cadrul celui de-al doilea sezon. Iubirea lor nu a trecut testul suprem, iar bruneta a căzut în braţele ispitei Tomiţă.

Elena a cochetat o perioadă şi cu actoria. Tinerei i s-a oferit un rol într-o producţie filmată în Bulgaria: „300 – Rise of Empire”. Mai mult, ea s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton şi printr-o serie de pictoariale incendiare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X