Bizar

Găseau mereu deschis coşciugul copilului mort la un an. ŞOC! După 50 de ani, în interior au văzut…

O familie din Argentina a facut o descoperire socanta, dupa ce a desfacut cosciugul unui baietel care a murit tragic, in urma cu 50 de ani.

Trupul mumificat al unui bebelus, care a murit in urma cu 5 decenii, este venerat ca un zeu, acum, dupa ce s-au intamplat lucruri stranii la mormantul sau.

Conform publicatiei Express, copilul a murit cand avea doar un an, in Banada Florida, un orasel mic din Argentina. La sapte ani de la moarte, familia a gasit mormantul deschis si plin cu obiecte. Desi, initial, au crezut ca furtuna a fost de vina, acelasi fenomen straniu s-a intamplat si in alte dati. Vestea a circulat rapid in satul natal al baietelului, iar parintii au luat o decizie extrema, scrie bzi.ro.

„Gaseam mereu cosciugul deschis, desi il acopeream si cu pietre uneori. Atunci ne-am dat seama ca vrea sa fie vazut, nu sa fie ascuns. Este un mesaj pe care vrea sa ni-l transmita.” Asa ca satenii au decis sa scoata cosciugul si au mutat trupul mumificat al copilului intr-un cosgiuc de sticla, prin care sa poata fi vazut.

Acum, la 50 de ani de cand a murit, trupul lui Miguel, prezervat extrem de bine, este o atractie pentru sateni, care vin si se roaga la el, venerandu-l ca pe un zeu. Sute de argentinieni din colturile tarii vin aici sa il vada pe Miguel, pe care il considera un semn de la Dumnezeu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X