Tehnologie

Galaxy S8 nu va mai exista! Samsung va lansa 2 telefoane in locul lui! Surpriza pregatita fanilor

Samsung a luat decizia de a nu mai lansa decat versiuni Edge pentru flagship!

Daca mai existau indoieli, Samsung renunta la display-ul normal in ceea ce priveste modelele flagship. The Korea Herald dezvaluie ca urmatorul flagship, Galaxy S8 va avea doua versiuni, insa ambele vor veni cu ecran curbat!

Conform jurnalistilor din tara de origine a Samsung, Galaxy S8 va veni intr-o versiune de 5.7 inch si una de 6.2 inch – cel mai probabil denumirile vor fi Galaxy S8 Edge si Galaxy S8 Edge Plus. Ambele variante vor avea ecranul curbat pe ambele parti laterale.

Samsung va mai apela la un display intins pe tot ecranul, raportul intre ecran si body fiind mai mare de 90%, mai scrie de Herald. Totusi, decizia Samsung nu ii convinge pe cei de la Herald: „Samsung pare sa impinga ecranele dual-edge mai curand pentru a-si scoate in evidenta design-ul decat pentru eficienta. Pentru a spori eficienta, Samsung trebuie sa lanseze device-uri foldable, care sa fie folosite atat ca smartphone, cat si ca tableta” spune Peter Lee de la NH Investment&Securities.

Iar Samsung exact asta face – lucreaza la cel putin 2 modele de telefoane care se indoaie, cu display pe ambele parti. Acestea ar urma sa fie lansate la sfarsitul lui 2017, putand fi folosite ca tablete cand sunt intinse.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X