Actualitate

Gabriela Firea cheama procurorii: „E fapta penala”

Scandal imens in Bucuresti. Romgaz e intr-un conflict dur cu cei de la ELCEN dupa ce ultimii au decis sa intre in insolventa. Sunt amenintari dure. Capitala ar putea ramane fara apa calda chiar de maine. Romgaz a anuntat ca va sista livrarea de gaze catre ELCEN, iar societatea, la randul ei, spune ca nu va mai furniza apa calda catre bucuresteni.

Gabriela Firea, edilul Bucurestiului, cere interventia in forta si spune ca ce s-a intamplat in aceasta seara este o fapta penala.

„Am citit comunicatul Romgaz. Statul roman taie gazul statului roman pedepsindu-i pe romani. ELCEN si Romgaz sunt in subordinea Guvernului Romaniei. Au decis sa taie gazul pentru ca ELCEN a intrat in insolventa. RADET a cerut intrarea in insolventa pentru a-i salva pe bucuresteni. Nu aveam nicio forma legala sa platim acele penalitati la penalitati. ELCEN a mai achizitionat gaze si de la o companie de gaze. Ii asigur pe bucuresteni ca nu se pune problema sa nu mai aiba gaze de maine. Pana la finalul anului, primaria va plati catre RADET 193 de milioane de lei, sume prevazute in buget la capitolul subventie. Populatia a platit la timp asa ca nu poate suferi din cauza litigiilor a doua societati de stat.

E fapta penala sa intrerupi furnizarea acestor utilitati. Premierul va trebui sa demita maine dimineata consiliul de Administratie al Romgaz. A fost o actiune in forta a acestora. Nu e normala.”, a tunat Firea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X