Vedete romanesti

Gabriela Cristea și-a testat organismul după o abstinență de 3 ani: “M-a luat cu leșin…”

Prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” este adepta unei vieți sănătoase, ea reușind, fără prea mari eforturi, să elimine un viciu care dă dependență.

Gabriela Cristea a renunțat la nicotină de ani buni. Vedeta susține că decizia nu a venit pe fondul unei probleme de sănătate și că nu a avut de suferit din această cauză. “Nu am vrut să mă las niciodată de fumat până acum 7 ani, când mi-am spus: “Gata! De astăzi mă las de fumat!”. Nu am făcut niciun efort în această privință, ci totul a ținut de minte și de cum am gestionat problema. Am zis “ori eu, ori țigările”; cred că sunt mai puternică decât acest viciu, îl pot controla eu pe el. Nu am mai simțit nevoia niciodată să mai fumez”, a declarat, pentru Libertatea, vedeta Kanal D.

Gabriela Cristea nu mai tolerează fumul de țigară
Gabriela Cristea a avut o tentativă eșuată în urmă cu câțiva ani, când, de dragul vremurilor de odinioară a revenit la păcătosul tabiet. Numai că reacția organismului a șocat-o de-a dreptul, dându-i un semnal evident. De atunci, vedeta se bucură din plin de efectele eliminării tutunului din viața ei. Mai mult, este încântată și de legea care interzice fumatul în localuri, semn că organismul ei s-a obișnuit în acest fel.

“În urma cu 3 ani mi-am mai aprins o țigară, pentru că am vrut să văd cum reacționez; m-a luat cu leșin… Efectele de după sunt benefice: ți se schimbă gustul, chiar poți simți adevăratul gust al preparatelor, respir mult mai bine, nu mai miros a fum. Ce bine că nu se mai fumează acum în spatiile închise! Faptul că am renunțat la fumat mi se pare unul dintre cele mai importante lucruri, pe care am putut să le fac pentru mine și pentru sănătatea mea. Nu am compensat cu nimic lipsa țigărilor, pentru că totul a ținut de cum mi-am coordonat gândurile și dorințele, a ținut de voința mea”, a conchis prezentatoarea TV.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X