Vedete romanesti

Gabriela Cristea, rotunjoară, rotunjoară cât un dovleac! Imaginea în care se vede cât de mult a pierdut lupta cu kilogramele

Gabriela Cristea a pierdut tot mai mult teren în lupta împotriva kilogramelor în plus. Dacă atunci când apare la televizor îmbracă ţinute care să acopere acest aspect, ei bine, în viaţa privată, vedeta nu dă un pas înapoi când vrea să îmbrace anumite haine. Dovadă e cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică.

Prezentatoarea TV a mers astăzi la cumpărături şi în coş a pus un uriaş dovleac, pentru că are de gând să facă o plăcintă gustoasă din el, după cum chiar ea a mărturisit pe o reţea de socializare. Nemachiată, soţia lui Tavi Clonda s-a fotografiat cu dovleacul gigant. Unii dintre fanii vedetei nu au putut să-şi ia privirea de la braţul gros al vedetei.

„#placintadedovleac🍊 #weekend #familie”, a scris prezentatoarea TV pe contul său de Intagram.

Înainte să ajungă acasă ca să pregătească plăcinta cu dovleac, cei doi soţi au luat prânzul în oraş – ce-i drept mult după ora 12:00. Tavi Clonda a fost cel care a făcut selfie-ul, iar Gabriela Cristea cea care a postat fotografia.


Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu mare tam-tam.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X